Twee spartamets met kenteken en onderdelen

U wilt iets verkopen, dan is dit de plek om er uw bericht over neer te zetten, foto en vraagprijs verplicht.

als er 180 dagen niks meer in het onderwerp geplaatst is wordt het automatisch weggehaald.

Moderators: blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, Vrotkees, blauwlap, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009

Plaats reactie
spartametje
Berichten: 66
Lid geworden op: 21-08-2010 19:17

Twee spartamets met kenteken en onderdelen

Bericht door spartametje » 07-08-2020 13:42

Hallo allemaal,

Zo'n 10 jaar geleden heb ik mezelf aangemeld op dit forum. Ik was toen nog best jong en heb echt super veel geleerd op dit forum.
Het begon allemaal met een vriend die een spartamet kocht, deze had geen kenteken en reed niet goed. Na veel proberen en leren kwam ik erachter dat de carburateur goed gereinigd diende te worden. Dit heb ik gedaan en na een tijdje heb ik voor mezelf een goede spartamet gekocht, met kenteken.

Na een tijdje rijden vond ik het wel leuk om ook eens met z'n tweeën te kunnen gaan, vandaar dat ik er een tweede spartamet heb bijgekocht. Ook heb ik meerdere malen een spartamet overgenomen zonder kenteken, voor onderdelen, vandaar deze verzameling.

Momenteel staan de spartamets alweer enkele jaren op zolder, het is eigenlijk zonde van het mooie stukje techniek, daarom heb ik besloten om mijn spartamets met onderdelen te verkopen. Het betreft twee spartamets met kenteken (welke ook overgeschreven dienen te worden) en allerlei onderdelen.

Hierbij de Marktplaats advertentie (met foto's):
https://link.marktplaats.nl/m1584851270

PS: De prijs op marktplaats is geen vaste prijs, als er hier een liefhebber is die de spartamets graag weer helemaal rijdend wil maken, vind ik het niet erg als het mij wat geld kost uiteindelijk, tegen elk aannemelijk bod dus!
Forum zoekmachine :http://www.google.nl/cse/home?cx=013947 ... zgpc&hl=nl
Neem eens een kijkje op mijn website over de spartamet: http://www.spartametinfo.nl

Plaats reactie