Blauwe CDI ontgrenzen

Beheerders aanvaarden uiteraard geen enkele aansprakelijkheid voor hier geplaatste berichten of de gevolgen daarvan, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen doen en laten

Moderators: blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, Vrotkees, blauwlap, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009

spartaans
Berichten: 91
Lid geworden op: 12-06-2009 10:01

Bericht door spartaans » 06-01-2010 20:24

Ik vraag me af of je wel op de goede kant hebt geboord,want het kan bijna niet fout,maar aan je fotos kan ik dat niet goed zien.

sneuvel
Berichten: 4
Lid geworden op: 06-01-2010 19:06

Bericht door sneuvel » 06-01-2010 20:34

naja die aansluitingen voor de draden zitten rechtsonderin.
ze zijn ook niet op de foto te zien
motortje loopt ook nog precies hetzelfde :?

pierdie
Berichten: 1
Lid geworden op: 02-02-2010 20:14

Bericht door pierdie » 02-02-2010 21:39

ik heb ook zon gaatje geboord maar onderin schraap ik net langs een ijzeren stukje moet ik dan ook lager boren(meer naar de achterkant) of doe ik toch iets gruwlijk verkeerd
remmen wtf is remmen nog nooit van gehoord, altijd volgas ook al is het maar 25km/h

wouternet
Berichten: 57
Lid geworden op: 03-08-2010 18:02

Bericht door wouternet » 22-09-2010 13:17

Hallo,
Ik heb een tijdje geleden een gaatje geboord in de blauwe CDI, met veel meten en weten. Het uitboren is gedaan met een kolomboor waarmee je zelfs de diepte kan in stellen. De ingestelde diepte was precies 7mm. Maar hij wil nog niets harder lopen. hij doet het gelukkig nog wel, maar als hij onder een spartamet met uitgeboorde cilinder ligt (zie advertentie) voel je hem heel erg inhouden. Het optrekken gaat zeer snel, maar als je rond de 25 komt gaat hij weer 4takten en heel erg inhouden. Moet ik dieper of gaat hij dan kapot? een foto komt er anders aan als dat nodig is.
Met vriendelijke groet,
Wouternet
Spartamet-loos! :(

bazzz
Berichten: 109
Lid geworden op: 10-10-2009 22:45

Bericht door bazzz » 22-09-2010 13:48

je reageert wel op een erg oud topic wouter maargoed:

Het is heel simpel als je bij een fietstunneltje voelt dat je motortje afremt in plaats van gewoon lekker hard toeren gaat maken dan is de begrenzer er nog niet af.

Kortom je heb misschien net niet op de goede plek geboord en ik weet ook niet hoe je de 7mm gemeten hebt. Sommige (hout)boren hebben een enorm spitse punt. Tewijl wij niet het diepste punt op 7mm willen maar een mooi rond gat van overal 7mm diep. Trouwens ik heb ook wel eens 9mm geboord per ongeluk dat ging ook nog goed hoor(A) is echter niet aan te raden :roll:
Low cost Mantis CNC bouwebeschrijving zie www.basmolkenboer.nl

wouternet
Berichten: 57
Lid geworden op: 03-08-2010 18:02

Bericht door wouternet » 22-09-2010 14:15

jaa, beetje topicbump ja :) maar het leek me een beetje zinloos om een nieuw thread hiervoor te starten, en als er een nieuw lid is die hier ook last van heeft kan die gene dat ten minste snel vinden.
Ik zal wel even kijken hoe het zit. ik heb nu de carb eraf liggen, die wacht op nieuwe sproeiers van henk en ook eigenlijk een fikse schoonmaak beurt. :oops:
Spartamet-loos! :(

Aussie
Berichten: 3
Lid geworden op: 08-01-2011 23:59

Ko alweer bedankt

Bericht door Aussie » 13-02-2011 22:16

CDI uit geboord mijn Metje rijdt nu 30km/h en het belangrijkste hij 4 takt niet meer bij volgas
Bedankt voor je uitleg :D

stephanbm
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-11-2010 01:04

Bericht door stephanbm » 30-03-2011 21:29

ik heb een hele andere bobine ikga nu windstil 37 km/h en wind mee (klijnbriesje) 40 km/h

Ruud
Berichten: 193
Lid geworden op: 08-04-2010 15:55

Bericht door Ruud » 01-04-2011 01:31

stephanbm schreef:ik heb een hele andere bobine ikga nu windstil 37 km/h en wind mee (klijnbriesje) 40 km/h

Waarschijnlijk ook een hele andere KM teller. :lol:
MVG Ruud

Gast

Bericht door Gast » 01-04-2011 07:52

maak eens een foto van je bobnine

Plaats reactie