Andere rode CDI opvoeren.

Beheerders aanvaarden uiteraard geen enkele aansprakelijkheid voor hier geplaatste berichten of de gevolgen daarvan, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen doen en laten

Moderators: blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, Vrotkees, blauwlap, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009, blauwlap, Vrotkees, Prutser-2009

Spartamet
Berichten: 39
Lid geworden op: 13-01-2010 10:10

Andere rode CDI opvoeren.

Bericht door Spartamet » 14-01-2010 16:30

Weet iemand hoe je de rode CDI moet opvoeren?
er staat al een topic over hoe het allemaal moet, maar daar staat ook bij dat er een andere rode CDI is.
is er al bekend hoe die opgevoerd moet worden?

MVG

Janne

Gebruikersavatar
fehntjer
Berichten: 790
Lid geworden op: 10-10-2009 14:58

Bericht door fehntjer » 14-01-2010 16:38

Moin,
jij heft deze bericht gelezen? http://spartamet.forum2go.nl/gaatje-bor ... rode%20cdi
Staat Motoplat op jij CDI?
Heft jij een kritiek stuur mij een e-mail . Find jij het leuk dan schrijf het in Forum...
Afbeelding Afbeelding

Spartamet
Berichten: 39
Lid geworden op: 13-01-2010 10:10

Bericht door Spartamet » 14-01-2010 16:41

Ja dat heb ik gedaan, alleen ik kwam niet bij dat potding.
en ja er staat motoplat op me CDI.
wat betekent dat?

erik
Berichten: 31
Lid geworden op: 19-09-2009 20:50

Bericht door erik » 14-01-2010 17:06

dat er tot nu toe nog geen oplossing voor is net als bij mij :evil:
ja toch? of niet dan?

Spartamet
Berichten: 39
Lid geworden op: 13-01-2010 10:10

Bericht door Spartamet » 14-01-2010 17:08

mmm dat is jammer,
ik heb nu me CDI toch al kapot gemaakt dus nu ben ik bezig al het plastic eraf te krabben. als ik klaar ben plaats ik wel een fototje, mischien is er dan een oplossing te vinden.
Ik koop gewoon via marktplaats wel een andere rode cdi niet van motoplat.

erik
Berichten: 31
Lid geworden op: 19-09-2009 20:50

Bericht door erik » 14-01-2010 17:10

nee werkt volgens mij ook niet een andere rode en als je dat fottje wil doen zou gewelldig zijn
ja toch? of niet dan?

Spartamet
Berichten: 39
Lid geworden op: 13-01-2010 10:10

Bericht door Spartamet » 14-01-2010 17:14

Damn dat is jammer,
dan word het of zelf een CDI bouwen, of de ontstekingsspoel vervangen.
of hopelijk is er een oplossing als dat plastic weg is.
Ik denk niet dat ik het plastic er vandaag nog af krijg nog.
maar als ik het af is plaats ik hem wel in deze topic.

erik
Berichten: 31
Lid geworden op: 19-09-2009 20:50

Bericht door erik » 14-01-2010 17:16

neem je tijd maar hoor
als je je haast en je schurt alle weerstanden en troep er af hebben we er ook niks aan :wink:
ja toch? of niet dan?

Spartamet
Berichten: 39
Lid geworden op: 13-01-2010 10:10

Bericht door Spartamet » 14-01-2010 17:17

Ja precies dat is waar.
gelukkig heb ik beschikking over gutsjes.
dus dat maakt de klus al een stuk makkelijker.
met alleen een mesje is het niet te doen.

erik
Berichten: 31
Lid geworden op: 19-09-2009 20:50

Bericht door erik » 14-01-2010 17:18

ja dat zeker da kun je vast een meter pleisters gaan kopen
ja toch? of niet dan?

Plaats reactie